| I NeBo TuZnO jE sTo ViSe NeMa NaS? | |
|
+8Bokica **I_R_E_N_A** Dolores mirna2008 soni Dragana_ natasa_nn newen@ 12 posters |
|
Autor | Poruka |
---|
kikanoname
Broj poruka : 24 Godina : 33 Localisation : Osijek Datum upisa : 03.12.2007
| Naslov: Re: I NeBo TuZnO jE sTo ViSe NeMa NaS? Ned Mar 16, 2008 11:51 pm | |
| | |
|
| |
soni
Broj poruka : 404 Datum upisa : 09.12.2007
| Naslov: Re: I NeBo TuZnO jE sTo ViSe NeMa NaS? Sre Apr 16, 2008 9:30 pm | |
| sada se ovaj naslov teme moze defibitvno potvrditi | |
|
| |
natasa_nn
Broj poruka : 243 Godina : 33 Localisation : Osijek Datum upisa : 12.09.2007
| Naslov: Re: I NeBo TuZnO jE sTo ViSe NeMa NaS? Sre Apr 16, 2008 11:59 pm | |
| - soni ::
- sada se ovaj naslov teme moze defibitvno potvrditi
| |
|
| |
newen@ Admin
Broj poruka : 217 Godina : 33 Localisation : Sabac Datum upisa : 22.12.2007
| Naslov: Re: I NeBo TuZnO jE sTo ViSe NeMa NaS? Pet Maj 02, 2008 3:41 pm | |
| Kultna crnogorska tinejdžerska atrakcija „No nejm“ (No name), koja je predstavljala SCG na izboru za „Pesmu Evrovizije“, pred svojim je krajem.
Neposredno pred najavljeno snimanje novog albuma pre šest meseci, bend je napustio pevač Marko Prentić, a potom su ostali članovi rešili da se oprobaju u solo vodama.
Ipak, postoji ponovo mogućnost da se „No nejm“ ponovo okupi za potrebe sledećeg crnogorskog nacionalnog izbora za „Pesmu Evrovizije“. Razlozi koji su doveli do polaganog umiranja grupe su višestruki, ali najveći je unutrašnja borba članova za lidersku poziciju. „Bezimeni“ su trenutno zaokupljeni svako svojim biznisom. Branko Nedović i Bojan Jović počeli su samostalno da tezgare po Podgorici. Bubnjar grupe „No nejm“ Dragoljub Gaga Purlija odbrojava poslednje momačke dane do svadbe koja je zakazana za početak maja. Danijel Alibabić priprema narodnjački album za „Grand produkciju“, a Marko se posvetio studijama muzike u Podgorici. | |
|
| |
newen@ Admin
Broj poruka : 217 Godina : 33 Localisation : Sabac Datum upisa : 22.12.2007
| Naslov: Re: I NeBo TuZnO jE sTo ViSe NeMa NaS? Pet Maj 02, 2008 3:42 pm | |
| koliko je bas sve sto tu pise tacno. Al neceg ima. | |
|
| |
soni1 Gost
| Naslov: Re: I NeBo TuZnO jE sTo ViSe NeMa NaS? Čet Maj 15, 2008 1:24 pm | |
| e samo da se javim,uskoro cu dobiti net pa cu dolaziti,sad sam u frci sa skolom,matura......na kojem sajtu si nasla ovu vijest,m moze biti tano,al i ne mora
moja ujna radi kao pr za knjige u Pg i srela Danijela i zatrazila potpis za mene i Dak ise sjetio kad je rekla Soni |
|
| |
soni1 Gost
| Naslov: Re: I NeBo TuZnO jE sTo ViSe NeMa NaS? Čet Maj 15, 2008 2:08 pm | |
| ja sam ovu vijest nasao na nekom Alo sajtu i na sajtu najnovijitracevic,tako da su to tracevi sig\urno. |
|
| |
MiLeNa_Nk
Broj poruka : 66 Datum upisa : 03.02.2007
| Naslov: Re: I NeBo TuZnO jE sTo ViSe NeMa NaS? Sub Maj 17, 2008 8:38 pm | |
| - soni1 ::
- e samo da se javim,uskoro cu dobiti net pa cu dolaziti,sad sam u frci sa skolom,matura......na kojem sajtu si nasla ovu vijest,m moze biti tano,al i ne mora
moja ujna radi kao pr za knjige u Pg i srela Danijela i zatrazila potpis za mene i Dak ise sjetio kad je rekla Soni wow,super!!!!!!!!!!!!!!! | |
|
| |
Minka Gost
| Naslov: Re: I NeBo TuZnO jE sTo ViSe NeMa NaS? Pon Jun 23, 2008 5:33 pm | |
| caossssss ja sam ovde nova sta se radi |
|
| |
Sponsored content
| Naslov: Re: I NeBo TuZnO jE sTo ViSe NeMa NaS? | |
| |
|
| |